The Shotguns

The Looneys

 


The Looneys - gutta fra Røyken!


De 13 - 14 år gamle, eller skal vi si unge guttene, spiller Beatles, Little Richard og andre klassikere!

Her er gruppas egen historie:

THE LOONEYS begynte å spille i 2007, og da var vi 5 stykker: Thomas, Håvard, Markus, Edrian og Maren.
Thomas vokal og bass, Edrian vokal og piano, Håvard vokal og gitar, Maren vokal og gitar, Markus vokal og gitar. I begynelsen av 2008 sluttet Maren i bandet, men vi ga oss ikke. Etter en god del spillejobber begynte Markus å spille mindre og mindre med bandet. Til slutt hadde han offisielt sluttet og da var det Thomas, Håvard og Edrian igjen.
Vi har blant annet spilt på Drammen Union Scene, i Oslo og mange andre anledninger. Nå i 2008 har Håvard sluttet og vi har fått ett nytt medlem: Eskil Kristiansen som er veldig god på gitar, så foreløpig er vi tre stykker. Vi jobber med og få en trommis. Vi har en frivillig som har problemer med deler til trommer, men det ordner seg sikkert.
Vi spiller litt forskjellig som Beatles, Little Richard og andre klassikere.

 

"The Shotguns ruler"!
Dette sier Thomas Heien vokalist og bassist i The Looneys :
Grunnen til at jeg liker The Shotguns er fordi de har en kul stil på låtene som gjør det virkelig morsomt og høre på. Shotguns spiller utrolig bra og det er veldig tydelig at de er prega av Beatles og Shadows.
ps "THE SHOTGUNS RULER"!!

Takk for det Thomas!
- Vi i The Shotguns synes det er kjempeflott at dere tar tak i de klassiske låtene, det er musikk som svinger, og som ikke går ut på dato! Vi ønsker dere alt godt videre med spillingen, og hører gjerne fra dere igjen!

 


Eskil


Thomas


Edrian

 

 

 

    blueboard_back.gif  Tilbake til startsiden